Co si z vatelínu můžete ušít

Zimní bundu – kdo si rád vytváří vlastní oděvy a oděvní doplňky, může se mu vatelín hodit pro výrobu zimního kabátu nebo bundy. Mít originální oblečení, které nikdo nenosí, je velmi lákavé, už jen při představě, že vás nikdo jiný nemůže napodobit. A co se týče střihu a podšívky, s vatelínem máte spoustu možností, jak vytvořit jen slabší vrstvu, anebo trochu „přitlačit“ a mít k dispozici oblečení do chladnějšího počasí.

kočka v pelíšku

Pelíšek pro kočky a psy – pelíšků pro domácí mazlíčky se vyrábí kvanta, ale ne všechny splňují to, co si od nich slibujete. Není nad to vyrobit si pelíšek vlastní, podle svého vkusu. Může mít i větší rozměry a neobvyklý tvar půdorysu, rozhodně nemusí být nutně kruhový, obdélníkový, čtvercový či oválný. Výhodou vatelínu uvnitř pelíšku je snadná údržba, na rozdíl od molitanu, který nemůžete jen tak vložit do pračky. Molitanová drť se ráda drolí a vypadává skrze štěrbiny ve švech, zatímco vatelín zůstává uvnitř bez problémů. Měli byste jej však na více místech prošít, aby se nekroutil a nevytvářel stěží odstranitelné boule.

dívky v zimních bundách

Originální polštářky – také máte rádi originální dárky? Vyzkoušejte to s polštářky, které mohou být opatřeny atraktivním potiskem se jménem, přezdívkou, s oblíbeným domácím mazlíčkem, s nějakou významnou událostí atd. Polštářek může být pouze ozdobný, ale také funkční pro spaní doma či na dovolené, a můžete polštářek darovat jako komplet spolu s tričkem nebo mikinou ve stejné barvě. Vatelín https://www.prima-obchod.cz/produkty/textilni-galanterie/netkane-textilie-vyplne-a-vycpavky/vatelin-a-vafix je pro vycpávku polštářků https://www.gadeo.cz/blog/nahrivaci-polstarky-jaky-vybrat-/ ideální, je lehký a poddajný a můžete jej vyprat společně s potahem.

Polstrování – další z možností, kde se vatelín uplatní v plné parádě, jsou nejrůznější typy polstrování. Může to být opěradlo čalounění, taburet, sedáky na dřevěné či plastové židle, pracovní opěrky pro klečení na zemi a dokonce vnitřek reprobeden, aby nedocházelo k jejich rozvibrování.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Next Post

Když nabídka uniká pozornosti

Po Čvn 13 , 2022
Mnozí lidé už se rozhodli prodávat něco na internetu. Takoví lidé si pochopitelně pořídili své weby, na nich publikovali to, […]