Nažehlovací šatonové růže

Co je šatonová růže?

Spousta lidí vůbec nemá ponětí, co si pod tímto názvem představit. Nažehlovací šatonová růže prima-obchod.cz nebo také hot fix je vlastně skleněný kamínek, který hází krásné třpytivé odlesky, s plochým spodkem, na kterém se nachází vrstva lepidla citlivého na teplo. Kamínek získal název šatonová růže díky svému výbrusu. Snad nejvíce jsou k vidění na svatbách, kde se lepí na svatební šaty (ať už na korzet, ramínka, nebo na bohatou tylovou sukni), závoje, ubrusy a další dekorace.

nalepovací šatonové růže

Co se dá kamínky ozdobit?

Prakticky jakýkoli porézní povrch, kde lepidlo steče do pórů a kamínek na něj drží nejlépe. Nejčastěji se jimi zdobí oblečení, tašky, kabelky, boty a podobně.

Jak se s šatonovými růžemi pracuje?

Je to velice jednoduché. Buď můžete využít přenášecí fólii, kterou pak zažehlíte žehličkou (jemně přitlačit bez jakéhokoliv pohybu do stran, nenapařovat!), můžete si je pinzetou vyskládat a stejným způsobem zažehlit, nebo pomocí zahřátého aplikátoru nalepíte hot fixy na textil a přitlačíte. Tím vytvoříte obrázek, ornament nebo třeba libovolný nápis. Fantazii se meze nekladou.

Kde se dají sehnat?

Ten nejlepší výběr za skvělé ceny seženete jen na našem webu. Tam pořídíte nespočet druhů, barev a velikostí hot fixů, a samozřejmě také aplikátory a pinzety pro manipulaci.

aplikátor hot fixů

Dá se oděv s aplikovanými kamínky vyprat?

Samozřejmě ano. Doporučuje se prát na co nejnižší stupeň a oděv naruby.

Pusťte se do kreativní činnosti a ozvláštněte si šatník podle svého vkusu. Buďte královnou plesu, nechte zazářit svůj vylepšený outfit na firemním večírku nebo ať váš osobitý názor řekne za vás třeba vaše kabelka. Nebojte se i složitějších motivů, stačí chvilka cviku a jste profesionálem.

Kamínky se budou líbit také dětem, když jim na tričko nalepíte jejich jméno, obrázek nebo figurku z milovaného seriálu. Budete za hvězdu a ještě milovanější maminkou, tetou či babičkou.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Next Post

Historie létání horkovzdušným balonem

St Pro 29 , 2021
Kdo by neznal horkovzdušný balon. Každé jaro se objevují na obloze a po celé léto krouží nad krajinou. Možná někteří, […]